-

به سایت معاونت غذا وداروی خراسان شمالی خوش آمدید

مصرف اسید های چرب امگا3 باعث افزایش بهره وری هوش می شود

دوشنبه ٧ دی ١٣٩٤ ساعت ٨:٥٢ ق.ظ   ( بازدید : 526 نفر )


اسید های چرب امگا3 یکی ازمهمترین مواد مغذی است که باعث افزایش میزان بهره وری هوش می شوند

مصرف اسید های چرب امگا3 باعث افزایش بهره وری هوش می شود

 اسید های چرب امگا3 یکی ازمهمترین مواد مغذی است که باعث افزایش میزان بهره وری هوش می شوند.

دکتر حسن براتی زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی ارایش وبهداشتی با بیان این مطلب گفت : افرادی که ماهی وروغن زیتون بیشتری دربرنامه غذایی خود  دارند باهوش تر از سایر افراد هستند.

دکتر« حسن براتی زاده » درادامه تصریح کرد : اسیدهای چرب امگا3 به تکامل بهتر مغز، افزایش هوش وعملکرد مغز وتقویت حافظه کمک می کند .

وی یاد آورشد : میگو ، ماهی های  سالمون ، قزل آلا ، ساردین و روغن های گیاهی مثل روغن زیتون وکانولا سرشار از امگا 3 هستند.


منبع : سایت قدیم معاونت غذا و دارو چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.










جستجو

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...